Tilaustyöpajat

Sirkustyöpajat sopivat moniin erilaisiin tapahtumiin, niin lapsille, nuorille, aikuisille, senioreille kuin erityisille ryhmillekin. Työpajaan voit tulla sirkuskoulun tiloihin tai tilata sen vaikkapa päiväkotiin, kouluun, työpaikalle tai ulkotapahtumaan. Työpajoissa mitään ennakkotaitoja ei tarvita! HUOM! Katsothan myös erikseen synttärit, polttarit ja tyky-toiminnan!

Hintaan vaikuttaa opettajien määrä sekä sijainti. Jos työpaja järjestetään Kokkolan ulkopuolella, hintaan lisätään matkakulut. Alla muutama esimerkki mahdollisista työpajoista.

SIRKUSTYÖPAJA KOULULAISILLE/PÄIVÄKOTIIN
Työpajassa tutustutaan sirkuksen maailmaan joko Sirkuskoulu Kuun tai asiakkaan tiloissa. Osallistujat pääsevät kokeilemaan sirkusleikkien lisäksi monipuolisesti eri sirkusvälineitä ja -lajeja, kuten tasapainoilua, jongleerausta ja akrobatiaa/pariakrobatiaa. Sirkuskoulu Kuun tiloissa käytettävissä ovat myös ilma-akrobatiavälineet kuten kankaat, rengastrapetsi ja trapetsit sekä tasapainovälineistä erilaiset nuorat ja isot pallot. Työpaja sopii esimerkiksi kouluille ja päiväkodeille.
Kesto: 60 – 90 min. tai sovitusti
Kertaluonteinen tai useamman kerran kokonaisuus

SIRKUSTYÖPAJA TAPAHTUMIIN
Sirkustyöpaja soveltuu erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Työpaja voi kestää vain tietyn ajan tai koko tapahtuman/tilaisuuden ajan. Yleisö voi käydä kokeilemassa sirkusvälineitä omaan tahtiin vapaamuotoisesti ja saada sirkusohjaajalta vinkkejä. Työpajassa on mukana esimerkiksi erilaisia tasapainoilu- ja jongleerausvälineitä kuten palloja, huiveja, lautasia, keiloja, tasapainorullia/palloja ja vanteita.
Kesto: Sovitaan tapauskohtaisesti

SOSIAALINEN SIRKUS ERITYISILLE
Sosiaalisessa sirkuksessa tuetaan taiteen avulla erityisten ryhmien hyvinvointia. Työpajassa keskitytään ryhmäytymiseen, yhdessä tekemiseen, onnistumisen kokemuksiin ja kunkin henkilökohtaisiin vahvuuksiin. Työpajoja järjestetään esimerkiksi maahanmuuttajille, lastensuojeluun, kehitysvammaisille, ensi-ja turvakotien, päihdekuntoutujille. Tavoitteena voi olla esimerkiksi auttaa osallistujia löytämään itsestään uusia lahjoja, herätellä luovuutta, tukea liikunnallisuutta, vahvistaa yhteisöllisyyden tunnetta, saada uusia positiivisia elämyksiä, vahvistaa itsetuntoa ja oppia toimimaan osana ryhmää. Työpaja voidaan järjestää Sirkuskoulu Kuun tai asiakkaan tiloissa.
Kesto: 60-90min tai sovitusti
Kertaluonteinen tai useamman kerran kokonaisuus

ALLE KOULUIKÄISET VANHEMPINEEN
Pienimpien sirkustyöpajat jakaantuvat seuraavasti:

Pienten sirkustyöpajat ovat lapsen ja aikuisen yhteistä temppuilua sirkuksesta tutuilla menetelmillä, lapsen ikätasoon sopivalla tavalla. Tutuiksi tulevat sirkusleikkien lisäksi niin pariakrobatia, vanteet, tasapainoilu kuin jongleerauskin! Värikkäässä ja virikkeellisessä ympäristössä lapsi saa kokea elämyksiä ja onnistumisen iloa yhdessä läheisen aikuisen kanssa. Sirkustyöpajassa lapsen ja aikuisen välinen vuorovaikutus saa aivan uusia ulottuvuuksia ja kotiinkin jää temppuja muisteltavaksi!
Kesto: 45- 90min
Kertaluonteinen tai useamman kerran kokonaisuus

SENIORISIRKUS
Vierivä kivi ei sammaloidu! Sammaloitumisen tehokkaana estokeinona tarjoamme seniorisirkuksen! Jongleerauksen, tasapainoilun, sirkusleikkien ja yhdessä olon avulla vietämme yhdessä mukavia ja hauskoja hetkiä! Seniorisirkus on sosiaalista toimintaa, joka tarjoaa senioreille mahdollisuuden kokeilla sirkustemppuja yhdessä. Sirkustyöpajaan voivat osallistua kaikenkuntoiset. Ryhmässä huomioidaan jokaisen fyysiset valmiudet. Sirkustemppuja tehdessä nauru raikuu!
Kesto: 60-90min tai sovitusti
Kertaluonteinen tai useamman kerran kokonaisuus

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:
sara@sirkuskoulukuu.fi

© 2024 Sirkuskoulu Kuu Oy

Puh: 040 6354087