Ohjaajat

Sara Airola

Kuun möyrintämaestro, perustaja ja omistaja. Sirkustaiteilija-pedagogi, yhteisö- pedagogi (AMK) ja tanssi-innostaja (dance animateur). Päälajeina hulavanteet ja vannetanssi sekä erikoisosaamisena sosiaalinen sirkus erityisten ryhmien kanssa ja utelias, kokeileva ote ihan kaikkiin sirkuslajeihin. Aiemmat koulutukseni ja kokemukseni sosiaalialalta, tanssi-liiketerapia, tanssi-innostaminen ja yleinen sirkushäkkäröinti - rajoja sekä lajeja kokeileva ja yhdistelevä mieli näkyy kaikessa tekemisessäni, niin opetuksessa kuin esiintymisessä. Kehittämistyö sirkustaiteen saralla on minulle sanoinkuvaamattoman tärkeä tehtävä.

Kulttuuri on kulkenut mukanani lapsesta saakka.​ Olen leikkinyt teatterin kulisseissa ja nukahtanut vanhempieni syliin laulujen, kitaroiden, sellojen ja muiden seassa, herännyt milloin minkäkin taiteilijan kanssa samaan aamupalapöytään. Sirkus ja monenmoiset taiteet on mulle elämäntapa, tapa katsastella ja kokea tätä maailmaa. Esiintymisen kautta tutkin itseäni ja yleisöä, sillä tutulla ja turvallisella lapsen uteliaisuudella. Sirkustaiteilijana esiinnyn soolona sekä perustamassani Torso Projekt- sirkusryhmässä. Etsin jatkuvasti uusia ilmaisumuotoja, haluan seikkailla totuttujen juttujen raja-alueilla.

Sirkus merkitsee mulle uteliaisuutta, tutkimista, haastamista, yhteisöä, vapautta, yllätyksiä, sinnikkyyttä, treeniä, treeniä, treeniä ja loputtomia mahdollisuuksia itsen ja muiden vahvuuksien löytämiseen ja kehittämiseen. Sirkuksessa on uskomattomat mahdollisuudet niin fyysisten, psyykkisten kuin sosiaalistenkin juttujen kantilta katsottuna. Näitä asioita haluan välittää eteenpäin.
Kuussa ryhmiäni ovat koululaisten perus+jatkotunnit, esiintyvien ryhmä ja erityissirkus.

Nähäänpä Kuussa!

@saramariaairola

Maria Vuolle

Maria Vuolle on iltapäivätoiminnan ohjaajana ja satunnaisesti valokuvaajana/ kuvittajana toimiva tyyppi joka mielellään viettäisi kaiken vapaa-ajan metsäpoluilla tai rengastrapetsilla.
Sirkuskoululla Marian tunnit ovat lasten, nuorten ja aikuisten ilma-akrobatiatunnit.

Kristiina Kaleva

Toimin ohjaajana koululaisten alkeisryhmissä, perhesirkuksessa sekä akrobatian lajitunnilla. Olen uusin tulokas Kuun ohjaajana, haen myös lisää oppia muiden ohjaajien tunneilta.

Ammatiltani olen eläintenhoitaja sekä lastenohjaaja. Tällä hetkellä opiskelen liikuntaneuvojaksi. Vapaa-ajallani lenkkeilen ja harrastan labradorinnoutajani Islan kanssa.

Aiempaa ohjaamiskokemusta löytyy tankotanssin puolelta jota olen harrastanut kolme vuotta ja ohjannut vuoden. Akrobatian osaamiseni olen suurimmilta osin oppinut itse kokeilemalla ja tekemällä mutta myös muilta lajin osaajilta sekä kirjallisuudesta.

Sirkuksessa minulle ominta tekemistä on lattia-akrobatia, rengastrapetsi sekä jongleeraus mutta olen avoin oppimaan kaikkea uutta! 🤸‍♀️🤹‍♀️

© 2024 Sirkuskoulu Kuu Oy

Puh: 040 6354087