Ohjaajat

Sara Airola

Olen sirkustaiteilija- pedagogi, yhteisöpedagogi (AMK) ja tanssi-innostaja (dance animateur). Tanssi-liiketerapia, tanssi-innostaminen ja yleinen sirkushäkkäröinti - rajoja sekä lajeja kokeileva ja yhdistelevä mieli näkyy kaikessa tekemisessäni.

Olen toinen sirkuskoulun omistajista. Toimin myös Kälviä Arts-linjan sirkusopintojen opettajana sekä sosiaalisen sirkuksen opettajana erityisille ryhmille.​ Suomen nuorisosirkusliitossa kuulun sosiaalisen sirkuksen jaostoon ja erityisten ryhmien parissa yhdistän osaamistani ja koulutustani niin tanssin, sirkuksen kuin sosiaali- ja hoitoalan sarallakin. Kehittämistyö sirkustaiteen saralla on sanoinkuvaamattoman tärkeä tehtävä.

Kulttuuri on kulkenut mukanani lapsesta saakka.​ Olen leikkinyt teatterin kulisseissa ja nukahtanut vanhempieni syliin laulujen, kitaroiden, sellojen ja muiden seassa, herännyt milloin minkäkin taiteilijan kanssa samaan aamupalapöytään. Sirkus ja monenmoiset taiteet on mulle elämäntapa, tapa katsastella ja kokea tätä maailmaa. Esiintymisen kautta tutkin itseäni ja yleisöä, sillä tutulla ja turvallisella lapsen uteliaisuudella. Sirkustaiteilijana esiinnyn soolona sekä perustamassani Torso Projekt- sirkusryhmässä.

Sirkus merkitsee mulle tutkimista, keskittymistä, yhteisöä, vapautta, yllätyksiä, sinnikkyyttä, treeniä, treeniä, treeniä ja loputtomia mahdollisuuksia itsen ja muiden vahvuuksien löytämiseen ja kehittämiseen. Sirkuksessa on uskomattomat mahdollisuudet niin fyysisten, psyykkisten kuin sosiaalistenkin juttujen kantilta katsottuna. Näitä asioita haluan välittää eteenpäin. Kuussa opetan esiintyvää ryhmää ja lajitunti Siriusta.

Nähäänpä Kuussa!

@saramariamowgliina
@torsoprojekt

Elina Pulkkinen

Toinen sirkuskoulun perustajista ja omistajista.
Kuussa ryhmiäni ovat koululaisten perusryhmät.
Lisäksi toimin sirkuskoulun liikkuvana ohjaajana.

Ammatiltani olen nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja sekä sirkusohjaaja.

Ensimmäisen kosketuksen sirkukseen koin nuorisotyössä, kun työkaverini antoi minulle jongleerauspallot käteen ja sanoi tarjoavansa kahvit jos saan heitettyä kolmea palloa 20 kertaa putkella. Puoliksi tosissani heitin itselleni haasteen, että joskus kesytän yksipyöräisen ja kävelen narun päällä. Kilpailuhenkisenä minun oli voitettava itseni ja löysin sirkuksen! Löysin mahtavan valikoiman eri sirkuslajeja ja mikä tärkeintä, löysin liikunnan riemun. Entinen liikuntaa kammoksuva sohvaperuna kesytti yksipyöräisen ja hyppäsi narun päälle. Ja sain muuten silloin ne kahvit ja myöhemmin sain maailman mahtavimman työn, minusta tuli sirkusohjaaja.

Sirkukseen tutustumisen jälkeen kohtasimme Saran kanssa. Sara esitteli minulle esiintymislavat ja innosti mukaan esiintymään.

Sirkuksen monista eri lajeista, sydämeni sykkii eniten tasapainoilulle, erityisesti slackline on minulle lähimpänä sydäntä. Rakastan keikkua narun päällä ja mukana menossa keikkuu monesti myös jongleerauspallot, ne mistä kaikki aikoinaan sai alkunsa. Sirkus kuuluu kaikille, lapsille, aikuisille, isoille, pienille ja just sulle!
Nähään Kuussa!

Maria Vuolle

Maria Vuolle on iltapäivä- toiminnan ohjaajana ja satunnaisesti valokuvaajana/ kuvittajana toimiva tyyppi joka mielellään viettäisi kaiken vapaa-ajan metsäpoluilla tai rengastrapetsilla.
Sirkuskoululla Marian tunnit ovat ilma-akrobatiatunnit sekä koululaisten alkeistunnit.

Markus Vainio

Saara Melametsä

Helmi Malinen

© 2023 Sirkuskoulu Kuu Oy

Sara Airola
040-7090225
sara@sirkuskoulukuu.fi

Elina Holopainen
045-1346113
elina@sirkuskoulukuu.fi