Hinnasto

75min (ilma-akrobatia)
200€
60min (perusryhmät, akrobatia, tasapaino/hula)
185€
45min (4-5v, 6v, erityiset)
170€
Perhealennus (saman perheen jäsen
20€/hlö
2krt/vko
+80€ (perusmaksu pisimmän tunnin mukaan)
3krt/vko
+50€
4krt/vko
+40€
Esiintyvä ryhmä
285€ (sis.1,5h+oma lajitunti)
Vapaavuoro
5€ (harrastajat ilmaiseksi)

HUOM! HINNAT KOSKEVAT YHTÄ LUKUKAUTTA ELI SYKSYÄ 2024!

SIRKUSTUNNIN KOKEILEMINEN

Sirkustuntia on mahdollista kokeilla/tulla seuraamaan ensimmäisellä viikolla. Mikäli sirkusharrastus ei tunnukaan omalta, voidaan jo maksettu kausimaksu palauttaa. Muutoin sirkuskauden kurssimaksua ei kesken kauden palauteta.

VAPAAHARRASTAJAPAIKKA

Sirkuskoulu Kuu haluaa mahdollistaa harrastamisen ihan kaikille. Myönnämme vapaaharrastajapaikkoja pienituloisten perheiden harrastajille.

Vapaaharrastajapaikkoja haetaan vapaamuotoisella sähköpostilla sara@sirkuskoulukuu.fi ennen lukukauden alkua. Voit hakea maksutonta tai sinulle sopivan suuruista harrastusmaksupaikkaa. Hakemukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja tapauskohtaisesti.

Teemme myös yhteistyötä HOPE RY:n kanssa. Jos tarvitset tukea lapsesi harrastukseen, olethan yhteydessä suoraan HOPE RY Kokkolaan.

LASKUTUS

Lähetämme laskun syyskaudesta kesä-heinäkuussa ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin.

Huom! Käytämme Isolta-nimistä laskutuspalvelua. Mikäli laskua ei näy, tsekkaahan roskapostisi.

Mikäli haluat sopia eräpäivästä tai useammasta maksuerästä, on se toki mahdollista. Ilmoitathan tästä erikseen ilmoittautumisen yhteydessä.

E-PASSI ja SMARTUM
Meillä voit maksaa myös e-passilla ja smartumilla. Ilmoitathan tästä erikseen ilmoittautumisen yhteydessä LISÄTIEDOT-kohdassa.
Toimi näin:
Käytä maksamiseen e-passi/smartum-sovellusta ETÄNÄ eli ei tarvitse maksaa paikanpäällä. Maksa valitsemasi summa nimelläsi. Suorituksesta tulee meille automaattisesti tieto ja homma hoidossa!

LOPETUS KESKEN KAUDEN
Jos harrastaja lopettaa kesken kauden tai pitää taukoa harjoittelusta, lukukausimaksua ei makseta takaisin, muutoin kuin painavasta syystä (vakava loukkaantuminen tai sairastuminen).

Sairauden tai loukkaantumisen takia keskeytyneestä kaudesta saa loppumaksun takaisin lääkärintodistusta vastaan. Tämä edellyttää että harrastaja on ilmoittanut tilanteen toimistoon heti loukkaantumisen/sairastumisen sattuessa.

HUOM! Mikäli kausi peruuntuu sirkuskoulusta riippumattomista syistä, ei kausimaksua palauteta.

© 2024 Sirkuskoulu Kuu Oy

Puh: 040 6354087