Synttärit, polttarit ja TYHY-päivät

Synttärit

Vietä unohtumattomat syntymäpäivät Kuussa! Synttärisankari pääsee yhdessä vieraiden kanssa kokeilemaan erilaisia sirkuslajeja aina jongleerauksesta ilma-akrobatiaan ja hulavanteista tasapainoiluun! Sirkuskoulultamme löytyy laaja valikoima jongleerausvälineitä, hulavanteita, nuora, trapetsit, ilma-akrobatiakankaat, airtrack, tasapainopallot/rullat sekä yksipyöräiset. Sirkussali on käytössä kahden tunnin ajan, joista ensimmäinen 45min käytetään sirkusleikkeihin/opetukseen ja välineisiin tutustumiseen.

Synttäripaketti ei sisällä tarjoiluja mutta sirkuskoululle saa tuoda omat herkut mukanaan.

Paikanpäältä löytyy:

Sirkuskoululle voitte saapua 15min ennen synttärivarauksen alkua.
Hinta 150e.
Synttärivaraukset sara@sirkuskoulukuu.fi

Polttarit

Vietä unohtumattomat polttarit Kuussa! Polttarisankari pääsee yhdessä vieraiden kanssa kokeilemaan erilaisia sirkuslajeja aina jongleerauksesta ilma-akrobatiaan ja hulavanteista tasapainoiluun! Sirkuskoulultamme löytyy laaja valikoima jongleerausvälineitä, hulavanteita, nuora, trapetsit, ilma-akrobatiakankaat, airtrack, tasapainopallot/rullat sekä yksipyöräiset. Halutessanne voitte valita myös yhden lajin kuten pariakrobatian, ilma-akrobatian, hulavanteet, jongleerauksen tai tasapainoilun ja viettää hauskan ja hikisen ikimuistoisen sirkuspäivän!
Kyselyt: sara@sirkuskoulukuu.fi

Tyhy

Yritysten ja yhteisöjen työhyvinvointi/virkistyspäivän yhteisöllinen, osallistava ja ryhmähenkeä vahvistava sirkustyöpaja joka koostuu hauskoista ja vuorovaikutusta vahvistavista sirkusharjoitteista. Tutustumme eri sirkuslajeihin kuten jongleeraukseen, tasapainoiluun, hulavanteisiin ja ilma/pari-akrobatiaan niin pareittain kuin ryhmänäkin. Työpajan voi halutessaan valita vain tietyillä sirkuslajeilla tai yhdistää siihen esimerkiksi oman esityksen harjoittelemisen tai soolo/duo sirkusesityksen seuraamisen.
Kyselyt: sara@sirkuskoulukuu.fi

© 2024 Sirkuskoulu Kuu Oy

Puh: 040 6354087