Synttärit, polttarit ja TYHY-päivät

Synttärit

Vietä unohtumattomat syntymäpäivät Kuussa! Synttärisankari pääsee yhdessä vieraiden kanssa kokeilemaan erilaisia sirkuslajeja aina jongleerauksesta ilma-akrobatiaan ja hulavanteista tasapainoiluun! Sirkuskoulultamme löytyy laaja valikoima jongleerausvälineitä, hulavanteita, nuora, trapetsit, ilma-akrobatiakankaat, airtrack, tasapainopallot/rullat sekä yksipyöräiset. Sirkussali on käytössä kahden tunnin ajan, joista noin 45-60min käytetään sirkusopetukseen ja välineiden käytön opastukseen. Synttäripaketti ei sisällä tarjoiluja mutta sirkuskoululle saa tuoda omat herkut ja tarjoilu/ruokailuastiat löytyvät kaikki paikan päältä. Hinta 150e.

Polttarit

Vietä unohtumattomat polttarit Kuussa! Polttarisankari pääsee yhdessä vieraiden kanssa kokeilemaan erilaisia sirkuslajeja aina jongleerauksesta ilma-akrobatiaan ja hulavanteista tasapainoiluun! Sirkuskoulultamme löytyy laaja valikoima jongleerausvälineitä, hulavanteita, nuora, trapetsit, ilma-akrobatiakankaat, airtrack, tasapainopallot/rullat sekä yksipyöräiset. Halutessanne voitte valita myös yhden lajin kuten pariakrobatian, ilma-akrobatian, hulavanteet, jongleerauksen tai tasapainoilun ja viettää hauskan ja hikisen ikimuistoisen sirkuspäivän!

Tyhy

Yritysten ja yhteisöjen työhyvinvointi/virkistyspäivän yhteisöllinen, osallistava ja ryhmähenkeä vahvistava sirkustyöpaja joka koostuu hauskoista ja vuorovaikutusta vahvistavista sirkusharjoitteista. Tutustumme eri sirkuslajeihin kuten jongleeraukseen, tasapainoiluun, hulavanteisiin ja ilma/pari-akrobatiaan niin pareittain kuin ryhmänäkin. Työpajan voi halutessaan valita vain tietyillä sirkuslajeilla tai yhdistää siihen esimerkiksi oman esityksen harjoittelemisen tai soolo/duo sirkusesityksen seuraamisen.

© 2022 Sirkuskoulu Kuu Oy

Sara Airola
040-7090225
sara@sirkuskoulukuu.fi

Elina Holopainen
045-1346113
elina@sirkuskoulukuu.fi