Tilausesitykset

Kaipaatko tilaisuuteesi/ tapahtumaasi mielenkiintoista ja persoonallista ohjelmaa? Tilaa kauttamme sirkusesitys tai aluetaiteilijoita/ sirkushahmoja elävöittämään tapahtumaasi!

KUUHULLUT
Sirkuskoulu Kuun esiintyvä ryhmä Kuuhullut keikkailee tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Keski-Pohjanmaan/ Pohjanmaan. Ryhmä koostuu 12-17-vuotiaista nuorista. Esityksiä on nähty mm. kaupunkitapahtumissa, yksityisten, yritysten ja järjestöjen yksityistilaisuuksisssa, avajaisissa, kauppakeskusten tilaisuuksissa. Ryhmäläiset esittävät omia sirkuslajejaan kuten akrobatiaa, jongleerausta, ilma-akrobatiaa, pariakrobatiaa/pyramideja, hulavanteita ja tasapainoilua palloilla ja yksipyöräisillä, niin soolona, duona kuin ryhmänäkin. Kokonaisuuksien kesto vaihtelee 5 minuutista 30 minuuttiin ja esitys voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

ALUETAITEILIJAT/SIRKUSHAHMOT
Sirkusesityksen sijasta tai lisäksi voit tilata sirkushahmoja/aluetaiteilijoita jotka liikkuvat vieraiden joukossa esiintyen ja luoden tunnelmaa erilaisilla sirkuslajeilla.
Esitykseen/aluetaiteilijoille voit lisätä myös sirkustyöpajan jolloin myös yleisö pääsee itse kokeilemaan erilaisia sirkustaitoja.

Tilaamalla esityksen Sirkuskoulu Kuun kautta tuet työtämme, lasten ja nuorten sirkusharrastusta. Katso TÄSTÄ kuvia esityksistämme!

SARA AIROLA & TORSO PROJEKT:
https://www.saraairola.com

Ota yhteyttä:
sara@sirkuskoulukuu.fi

© 2024 Sirkuskoulu Kuu Oy

Puh: 040 6354087