Tilausesitykset

Kaipaatko tilaisuuteesi/ tapahtumaasi mielenkiintoista ja persoonallista ohjelmaa? Tilaa kauttamme sirkusesitys tai aluetaiteilijoita/ sirkushahmoja elävöittämään tapahtumaasi!

Sirkuskoulu Kuun esiintyvä ryhmä Kuuhullut keikkailee monenmoisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Keski-Pohjanmaan/ Pohjanmaan. Ryhmä koostuu kuudesta 13-17-vuotiaasta nuoresta.

Esityksiä on nähty mm. kaupunkitapahtumissa, yksityisten, yritysten ja järjestöjen yksityistilaisuuksisssa, avajaisissa, kauppakeskusten tilaisuuksissa. Ryhmäläiset esittävät omia sirkuslajejaan kuten akrobatiaa, jongleerausta, ilma-akrobatiaa, pariakrobatiaa/pyramideja, hulavanteita ja tasapainoilua palloilla ja yksipyöräisillä, niin soolona, duona kuin ryhmänäkin. Kokonaisuuksien kesto vaihtelee 5 minuutista 30 minuuttiin ja esitys voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Sirkusesityksen sijasta tai lisäksi voit tilata myös sirkushahmoja/aluetaiteilijoita jotka liikkuvat vieraiden joukossa esiintyen ja luoden tunnelmaa.

Esitykseen voi lisätä myös sirkustyöpajan jolloin myös yleisö pääsee itse kokeilemaan erilaisia sirkustaitoja.

Tilaamalla esityksen Sirkuskoulu Kuun kautta tuet työtämme, lasten ja nuorten sirkusharrastusta. Katso TÄSTÄ kuvia esityksistämme!

Ota yhteyttä:
sara@sirkuskoulukuu.fi

© 2023 Sirkuskoulu Kuu Oy

Puh: 040 6354087