Tilaustyöpajat ja esitykset

Tarjoamme valmiita työpajoja sekä työpajoja yhteisön toiveiden mukaisesti. Allaolevat työpajat voi soveltaa toiveidenne mukaisesti tai pyytää jotakin aivan uutta. Pyydäthän tilaustyöpajoista tarjouksen sähköpostitse. Hinta riippuu osallistujien määrästä, työpajan kestosta sekä sijainnista.

Esitykset

Sirkuskoulu Kuu esiintyy niin yksityistilaisuuksissa kuin isommissakin sisä/ulkoilmatapahtumissa. Esityksen voit valita seuraavista elementeistä:

Koululaisten sirkustyöpaja

Koululaisten kanssa tutustumme sirkuksen maailmaan kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä jossa jokainen voi löytää sirkuslajeista itselleen mieluisimman. Tutustumme sirkusleikkien- ja harjoitteiden kautta jongleeraukseen, tasapainoiluun, akrobatiaan, pari/ilma-akrobatiaan ja hulavanteisiin niin pareittain, ryhmässä kuin yksinkin. Sirkusharjoitteiden kautta itsetunto, itsetuntemus, kehonhahmotus-ja hallinta, sosiaaliset taidot, koordinaatio, luottamus, keskittyminen ja pitkäjänteisyys kehittyvät ja vahvistuvat.

Alle kouluikäisten/perheiden sirkustyöpaja

Pienten kanssa tutustumme sirkuksen maailmaan leikin kautta. Työpaja voi olla esimerkiksi päiväkodissa tai lastentapahtumissa. Tutustumme sirkusleikkien avulla jongleeraukseen, tasapainoiluun, akrobatiaan, pari/ilma-akrobatiaan ja hulavanteisiin. Pienet pääsevät aikuisineen itse testaamaan miten lautanen pyörii, kuinka hypitään kuin hurja leijona tai hiivitään ninjoina läpi jännittävien esteiden. Kaiken kruunaa yhdessä aikuisen kanssa tehtävät pariakrobatia/pyramiditemput joissa riittää muisteltavaa kotonakin!

Lajityöpajat

Erillisiä lajityöpajoja voit valita jongleerauksen, tasapainoilun, hulavanteiden, vannetanssin, ilma-akrobatian tai pariakrobatian parista. Näissä työpajoissa syvennymme harjoittelemaan yhtä lajia ja perehdymme erilaisiin tekniikoihin jonka lisäksi teemme luovia harjoitteita valitsemassanne lajissa.

Koulutukset, opetukset, luennot

Toiminnallisissa koulutuksissa yhdistyvät sirkustoiminnan ja harjoitteiden esittely sekä teoria. Sisältö suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Painotus voi olla sosiaalisen sirkuksen menetelmien esittelyssä tai lajikohtaisesti esimerkiksi hulavanne tai jongleeraustekniikan opettelussa. Luennon/koulutuksen teemana voi olla esimerkiksi sosiaalinen sirkus/ leikki/ kohtaaminen luovien menetelmien avulla tms.

Toiminnallinen suomen kielen opetus

Järjestämme toiminnallista (puhe) kielen opetusta joko omissa tai asiakkaan tiloissa. Asiakkaana voivat olla kielikurssit, maahanmuuttajakoulutus tai valmistavat luokat. Opetuksessa hyödynnämme sirkusharjoitteita-ja välineitä, kehonkieltä, ilmeitä ja eleitä, ilmaisutaitoa ja klovneriaa sekä käytännön arkitilanteita puhekielellä. Tutustumme esimerkiksi adjektiiveihin ja sijamuotoihin, kysymyslauseisiin ja kohtaamisiin jongleerauksen kautta eri välineillä. Ohjaajalla on kokemusta useiden vuoden ajan vasta maahantulleiden kanssa päivittäisestä työskentelystä.

© 2022 Sirkuskoulu Kuu Oy

Sara Airola
040-7090225
sara@sirkuskoulukuu.fi

Elina Holopainen
045-1346113
elina@sirkuskoulukuu.fi